Kişisel Blog

Kurtlar Vadisi Pusu 72. Bölüm FRAGMANI izle,vadi yeni bölüm

kurtlar vadisi pusu 80. bölümüyle 15 aralık perşembe kendi saatinde star tv de celal karacadağ’ın ölümüyle şok olan kare as üyeleri, kimin tarafında yer alacak? polat alemdar’la İskender’i karşı karşıya getirecek yeni gelişmeler neler? polat, İskender’e ulaşmak için nasıl bir plan uygulayacak? memati tekrar hastaneye dönecek mi? bulut’un memati için hazırladığı sürpriz ne? hakan’ın ortadan kaybolmasının arkasındaki isim kim? ve finalde polat’ın hangi adamı kendini düşman


-

Adını Sen Koy filmi online fragmanı izle| Melis Birkan harikası bir film

Adını Sen Koy: Can, delice sevdiği Aybige ile bir hafta sonra evlenecektir. Ama hayatının kadınını çocukluk arkadaşı Ilgaz’la tanıştırdığında, garip bir şey olur: Ilgaz’ın Aybige’ye karşı tutumu, şaşılacak kadar soğuktur. En güvendiği arkadaşının bu tavrı, Can’ın nişanlısından kuşku duymaya başlamasına, Aybige’nin de huzursuz olmasına yol açar. Ama Ilgaz’ın intihar saplantılı ağabeyi Harun çıkagelince, olayların seyri birdenbire değişir. Beklenmedik sırların açığa çıkmasıyla nikâhtan önceki son hafta Aybige, Can ve Ilgaz için hayatlarının sınavına dönüşecektir.

-

2012 filmi -2009 filmi fragmanı online izle ( kesintisiz)

2012: Büyük bütçeli felaket filmlerinin değişmez yönetmeni Roland Emmerich yine benzer bir yapımla karşımızda. Bazı teorisyenlere göre 21 Aralık 2012 tarihinde dünyanın sonunun geleceğini öngören Maya medeniyetinin bu öngörüsünün doğru çıktığı bir geleceğin anlatıldığı 2012 adlı filmde insanların hayatta kalma mücadelelerine tanık oluyoruz. Filmin kadrosu oldukça sağlam: John Cusack , Thandie Newton , Woody Harrelson , Amanda Peet , Danny Glover , Oliver Platt ve Chiwetel Ejiofor ilk göze çarpan isimler.




-

Seks İtirafları online fragman izle

Seks İtirafları: Ailesinin gözbebeği Amy hayatı boyuca her zaman parmakla gösterilmiş olan örnek bir insandır. Nişanlısı John ilişkilerinin ciddiyetine güvenerek, birbirlerinden hiçbir şey saklamamalarını ve tamamen dürüst olmalarını ister. Ancak Amy`nin itirafları, John`un alt üst olmasına yetecektir. Yıllar önce başından geçen bir seks deneyimini sevgilisine aktaran Amy`nin kirli çamaşırları bir anda ortaya dökülür ve yıllardır gizli duran bir sır bir anda herkes tarafından öğrenilir. Genç kadın hayatında sevdiği ve güvendiği herkesi kaybetmek üzeredir...

-

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı - Fragman İzle


Animasyon/Dram dalında vizyona giren Disney'in Yeni Yıl Şarkısı filminin konusu aslında çokta yabancı değil. Eskiden Donald Duck çizgi filminde konu olan yeni yıl coşkusunu yaşamak istemeyen, varyemez amcanın bir tanrı misafiri tarafından, rüyasında görmek istemediklerini görmesini sağlamasıyla, düzelen bir kişiyi canlandırmışlardı.

Bu filmde de aynı konu işlenmiş. Bu yüzden izlemenizi tavsiye edebileceğim animasyon filminin fragman videosunu izleyelim isterseniz:


-

Kurtlar Vadisi Gladio Fragman İzle

Kurtlar Vadisi'nin İskender Büyük lakaplı rolünün sinema uyarlamasının konu alındığı filmde, bir derin devlet ajanının yıllar boyunca hizmet verdiği Gladio ile hesaplaşma mücadelesini konu alınmış.

Görsel efektlerin profesyonelce uygulandığı Gladio filmi izlenmeye değer bir görüntü çiziyor.

-

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay Fragman İzle

Alacakaranlık efsanesinin ikinci filminde, yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek bir konu hakim. Filmin oyuncularından Bella'nın uğradığı vampir saldırısından sonra, kendini toparlamak için doğum günü kutlaması olan Edward ve ailesinin evine yol alır. Kendisine gelen doğum günü paketini açmak isterken eli kesilen ve bir damla kan akması sonucunda, Jesper kendini vejeteryanlıktan çıkarmak zorunda kalır. Böylece filmimiz başlar...

-

Gizemli Yolculuk Fragman Videosunu İzle

Adından da anlaşılacağı gibi filmin konusunda gizem, dram ve geçmişin karanlık yüzü işlenmiş. Ale ismindeki genç kızın bir anda evleneceğini bildirmesi üzerine, iki kardeş arasında çok büyük bir dram yaşanır. Bu beklenmedik haber karşısında sarsılan Leo, kardeşi ile arasındaki o mahrem bağın kopmasından endişe duyuyor.

Böylece filmimiz, bu iki kardeş arasındaki gizemli geçmişin perdesini aralamış oluyor.


-