Kişisel Blog

Şark Oyunları Online Filmini İzle

Şark oyunları Film Arşivi
Yapım: 2009 Bulgaristan

Tür : Dram

Süre : 1 saat 23 dk
Gösterim Tarihi : 09 Nisan 2010

Konusu: Bulgar yönetmen Kamen Kalev’in senaryosunu yazıp yönettiği ve ilk uzun metraj filmi olan “Eastern Plays – Şark Oyunları”, Bulgaristan’da yaşayan Itso ve Gregoria adlı iki kardeşin aileleriyle olan iletişimsizlik ve çatışmalarını anlatıyor.
Türkiye`den karayoluyla Almanya`daki oğullarını görmeye giden bir Türk ailenin yolu Bulgar kardeşlerle kesişir. Sofya`da dinlenmek için duran ailenin kaldığı otele neo-Nazilerin saldırmasıyla anne, baba ve kızdan oluşan aile üyeleri zarar görür. Sonrasında ise ailenin kızı Işıl`la Itso arasında bir yakınlaşma doğar.
62. Cannes Film Festivali’nde ”Yönetmenlerin 15 Günü” bölümünde gösterilen film Sofya’da, birkaç sahnesi de İstanbul’da çekildi.
Christo Christov, Ovanes Torosian, Saadet Işıl Aksoy, Nikolina Yanchev ve Hatice Aslan’ın oynadığı filmde uyuşturucu bağımlısı bir genci canlandıran başrol oyuncusu Christo Christov, filmin tamamlanmasından sonra hayatını kaybetti.
Şark Oyunları, 46. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film yarışmasında yarışıyor.
Christo Christov ile birlikte türk oyuncularnın bulunduğu bu oyuncu kadrosu oldukça iyi ve beğenilen bir film izleyenleri hayal kırıklığına uğratmayacak. Film 09 Nisan 2010 tarihinde vizyona girdi. iyi seyirler…
Film Fragmanı En kkısa sürede eklenecektir. -

1 yorum:

Admin dedi ki...

sağol lan

Yorum Gönder