Kişisel Blog

En Güzel Filmleri Donmadan İnle Oskar Filmleri



Filmin Adı:Romeo ve Juliet





Filmin Adı:O... Çocukları İzle





Filmin Adı:Kara Şovalye İzle





Filmin Adı:Yıldız Gemisi Askerleri1 İzle





Filmin Adı:Yıldız Tozu İzle
-

Yeni Filmleri Full Donmadan İzle



Filmin Adı:İki Sarışın Şimdiden Alışın İzle






Filmin Adı:Günahkar-Original Sin İzle





Filmin Adı:Ruh Çağırma-Ouija İzle





Filmin Adı:House İzle





Filmin Adı:Yaratık İstilası-Alien Raiders İzle





Filmin Adı:Hellboy2 İzle





Filmin Adı:Osmanlı Cumhuriyeti izle





Filmin Adı:Tanrılar Çıldırmış Olmali İzle





Filmin Adı:Yolcular-Passengers İzle





Filmin Adı:Korkunç Bir Film 2 İzle

-

Kurtlar Vadisi Pusu 89. Bölüm Fragman İzle 06.05. 2010

Kurtlar Vadisi yeni bölüm fragmanını izlemek istiyorsanız tam yerine geldiniz.Arsivtr olarak bunu size sunacağız.

Kurtlar vadisi bu haftada soluksuz izletecek bir bölümle ekrana gelecek.Mematiyi Polattan isteyen iskender olumlu cevap alamayınca hem mematinin oğlunu kaçırıyor hemde mematiyi vuruyor.Polat'ise yine çatışmanın içinde.Uzatmaya gerek yok buyrun Fragmanı BURADAN izleyebilirsiniz.

İyi günler dilerim -

Tatil mi tam tatil

Tatil, insanlari rahatlatir. Tarihi güzellikleri görmek insanin genel kültürünü gelistirerek kisisel gelisime yardimci olur. Bu baglamda eger tatil planlamasi yapiyor ve gerekli sonuca ulasamiyorsaniz, size hem kültürel açidan hem de doga güzellikleri sebebiyle Vakantie Griekenland gezisini önerebiliriz. Tarihi kalintilar ve Yunan kültürü ve hatta mitolojik kültüre asina biriyseniz bu tatil sizin için ideal. Ben daha Avrupai bir seyler düsünüyorum ama ayni zamanda kültürel açidan da kendimi hazirlamak istiyorum diyorsaniz sizin için Vakantie Spanje en iyisi. Ispanyollarin dili, kulaga hos gelen sarkilari ve iliman Ispanya havasi size çok iyi gelecek. Her sekilde tatil güzeldir. Çocuklariniz varsa ve onlara unutamayacaklari bir tatil yasatmak istiyorsaniz size önerim Disneyland Parijs olacak. Disney karakterlerinin benzersiz dünyasidir Disneyland. Pariste olmasi da Fransa gezisi demektir tabii ki. Avrupanin gözbebegi olan Paris’te ve Disneyland’da harika bir tatil geçireceksiniz. Parasi olan herkesin ömründe bir defa görmesi gereken yerdir Disneyland Parijs. -

Eglenceli oyunlar sitesi

eglenceli oyunlar sitesini açmış bulunuyoruz.Sizinde faydalanmanızı düşünerek konu açma gereği duyduk.Sitemizde istediğiniz kadar oyun vardır.

eglenceli oyunlar -

Peter Hyams’tan = “2010″ filmini izle

Peter Hyams’tan = “2010″

Kaptan Leonov ve ekibi uzayda çok önemli bir görev için uzun zamandır yolculuk yapmaktadırlar. Yıllar önce uzaya yollanan ve Jupiter’e kadar ulaşabilen yapay uydu Discovery halkaların çevresinde dolaşmaktadır. Görev sırasında yaşadıkları olumsuzluklarla yüzleşmek ve garip olayların ne olduğunu anlayabilmek için uyduya girmeyi ve bilgisayar HAL – 9000′ü çalıştırarak tüm gerçekleri öğrenmek istiyorlardı. Bilgisayarı tekrar açmalarıyla tüm insanlığın geleceğinin bağlı olduğu ölümcül derecedeki önemli bilgileri elde edeceklerdi ve insanığın kaderini avuçlarının içinde tutmaktaydılar. Arthur C. Clarke’ın kitabından esinlenilerek hazırlanmış film bilim kurgu kategorisinde seyredilebilecek sürükleyici ve heyacan verici sahneleriyle seyir zevkinden taviz verilmemiş ustaca bir yönetmenlik yapılmış ve bu evrende asla yalnız olmadığımız önermesi üzerine çekilmiş bir filmdir. -

Şark Oyunları Online Filmini İzle

Şark oyunları Film Arşivi
Yapım: 2009 Bulgaristan

Tür : Dram

Süre : 1 saat 23 dk
Gösterim Tarihi : 09 Nisan 2010

Konusu: Bulgar yönetmen Kamen Kalev’in senaryosunu yazıp yönettiği ve ilk uzun metraj filmi olan “Eastern Plays – Şark Oyunları”, Bulgaristan’da yaşayan Itso ve Gregoria adlı iki kardeşin aileleriyle olan iletişimsizlik ve çatışmalarını anlatıyor.
Türkiye`den karayoluyla Almanya`daki oğullarını görmeye giden bir Türk ailenin yolu Bulgar kardeşlerle kesişir. Sofya`da dinlenmek için duran ailenin kaldığı otele neo-Nazilerin saldırmasıyla anne, baba ve kızdan oluşan aile üyeleri zarar görür. Sonrasında ise ailenin kızı Işıl`la Itso arasında bir yakınlaşma doğar.
62. Cannes Film Festivali’nde ”Yönetmenlerin 15 Günü” bölümünde gösterilen film Sofya’da, birkaç sahnesi de İstanbul’da çekildi.
Christo Christov, Ovanes Torosian, Saadet Işıl Aksoy, Nikolina Yanchev ve Hatice Aslan’ın oynadığı filmde uyuşturucu bağımlısı bir genci canlandıran başrol oyuncusu Christo Christov, filmin tamamlanmasından sonra hayatını kaybetti.
Şark Oyunları, 46. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film yarışmasında yarışıyor.
Christo Christov ile birlikte türk oyuncularnın bulunduğu bu oyuncu kadrosu oldukça iyi ve beğenilen bir film izleyenleri hayal kırıklığına uğratmayacak. Film 09 Nisan 2010 tarihinde vizyona girdi. iyi seyirler…
Film Fragmanı En kkısa sürede eklenecektir. -